Med dette flotte kjøretøyet sørget Mathias Marcussen selv forutkjøringen av bakevarene.
M. Marcussen Eftf AS ble grunnlagt i 1925 av Mathias Marcussen.
Var det ikke for sjøsyken, hadde maskinist Mathias Marcussen neppe kommet til å bake et eneste brød.
Stokke-mannen var så ille plaget av sjøsyke at han en dag sa til seg selv: Dette orker jeg ikke lenger. Han gikk i land, bygde seg et digerteltekar av tre i kjelleren hjemme i Frydenbergveien, og stekte i 1925 de første brødene, som ble starten på familiebedriften M. Marcussen Eftf AS. I dag er det fjerde generasjon Marcussen ved brødrene Morten og Mats Mathias som fører bakeriet og tradisjonen videre, og hver natt elter og steker de bedriftens populære bakervarer som etterspørres i hele Vestfold-Telemark fylke og langt utover fylkets grenser.
Vi mottok vårt sertifikat som Håndverkbakeri som det tredje bakeriet i Norge, og det første i Vestfold og Telemark.
Hos oss er alle bakere og konditorer faglærte.
Vi kan spesial lage kaker til spesielle anledninger.
Det er bare å kontakte oss på mail med de ønskene du har så vil vi lage det.